HTML

Dupla index

Többnyire index híreket kívánok kommentálni.

Friss topikok

Linkblog

Szerencsétlenekből Kiválasztott

2008.04.20. 16:38 sanche

Ennek a műsornak a nagy részét most végre láttam a tv-ben. Annyira szánalmas volt végig, hogy könnyesre röhögtem magamat, aztán egy kis idő múlva átcsaptam nagy dühbe. A TV2 mindenkit ENNYIRE IDIÓTÁNAK néz. Bár, sokakat sajnos jogosan. Agyhalott társadalom.

Uristenezköcsög Geller hozta a formáját, füléről jól ráragasztotta az ujjára  a mágnest, ok.
Elsőnek jött a Krisztán Pantera, madárijesztőfejű, kissé fogyatékosnak tűnő egyén. Mondta, hogy régen az emberek még tudták honnan jöttek.. hát itt mondtam, hogy mondjuk szerintem annyira nem voltak tisztában korszerű régészeti ásatások eredményeivel,mint mi, de aztán kinyögött valami olyasmit, hogy"isten".
Jajó, ebben igaza van, ókori Egyiptomban valóban babonásabbak voltak az emberek, a Nílus kiöntését is isteni jelnek tekintették. Meg minden mást is.
Az a szerencsétlen, hozott magával egy betanított sólymot, bár sajnos nem a Lászlót, mert azt nem sajnálnám, ha kikötnék.
Szegény madár kepesztett el.. lekötözte az a kétlábon járó izé, frankón odakötötte a rúdra a lábát, az meg el akart repülni. Mondjuk tudott vele beszélni is, mentálkommunikálni is, nemtom miért nem mondta meg neki, hogy maradjon ott. Nem kellett volna odakötözni.

A múltkor is nagyon jót szórakoztam rajta, bár azt csak a neten láttam. Fekszik a tag, a magnó megszólal: kijöttem a testemből. Kész...  Azt persze nem vette észre, hogy a gyertyát nem sikerült eloltania, dehát a szelleme is nyilván fogyatékos, nem kell csodálkozni. Aztán a leírt szót el tudta mondani, hogy mi az, mondjuk ehhez tényleg csak egy picit kell bűvész előadásra járni, ez náluk már alap mutatvány. Aztán ennyi volt. Na most nem kockáztatott A drága Krisztán. Ugyanazt csinálta, a leírt szó, amit elvileg nem látott, felolmondta. Gratulálok, ez már nagyon megy, mostmár jó lenne, ha továbblépnél és nem ugyanazt a régi bűvésztrükköt ismételnéd! Mi lesz legközelebb? Hozol egy táncoló medvét meg egy beszélő papagájt, a madár káromkodni fog, a medvét megdobálod csillagszóróval, közben meg kitalálod, hogy mit írt a labda az egyik meghívott??? Remek lesz. Reform.

Aztán majdnem elaludtam mikor a másik hülyegyereknek a családi fényképeit válogatta szét a menetrendszerinti buta nő. Mondjuk elég sok volt a családjában az erőszakos halált halt ember.. a háromnegyede.. Bár nem csodálom, szögbelövővel nyírták ki magukat szégyenükben...

Molnár Gergely számjátéka, az is egy tucattrükk. Jópofa tucattrükk. Ő amúgy jó bűvész, bízom benne, hogy a műsor után "leleplezi" magát.

A szívleállítós, na az meg már kiakasztott. A másik buta nő fáradt ki komoly arccal, gyönyörűen ringó csípővel. A srác mondta, hogy rettentően izgul, nem is tagadja. Na rákötötték a gépre, amin mondjuk ez a nagy izgulása nem látszott, azonnal 60-62 lett a pulzusa. Legalább állították volna azt a gépet magasabbra...
Komolyan mondom, a vészhelyzetben sokkal ügyesebbek, hitelesebben mutatja a pulzust, mint amit ezek produkáltak.

Ja, hab volt az urnán, a csaj nem talált a csuklón olyan pontot ahol érezné a szívdobbanást. A srác megmutatta hol keresse. A csaj elkezdett dobolni, kis idővel így szól: "Nem érzem, megállt" A srác talán kissé idegesen"még nem állt meg"

No mi van, rosszul beszéltétek meg?

Aztán oké, folytatja a csaj a dobolást. Feltűnően más ütem, mint amire a gép sípol, dehát az mindegy is. Két rettentő hiteles gépünk van, egyik ostobább, mint a másik. Aztán elkezd megállni a szíve, ki-ki saját ütemében csökkenti a dobolást, sípolást. Aztán megáll. Ahh, elélvez a közönség, minden néma, szinte hallom, ahogy felsír egy gyermek egy kis távoli kunyhó ágyikójának a mélyén. Ezzel keveredik az én sírásom, de engem nem az éhség vagy a rossz álom késztet arra.

A következő másodpercek unalmasan telnek. Letelik 20 másodperc, nem érdemes aggódni: ennek akkor sem lenne már agykárosodása, ha egy évig nem lenne pulzusa.
Aztán jön a végjáték. Drámai kiáltással kapaszkodik vissza az életbe a tag..mit kapaszkodik! Be vetődik! A pulzusa egyből 62-n. A közönség tapsol. A sanche elkapcsol.

Az embereknek lenne igényük, egy jó bűvész-showra. El lehet hinni, ezeknél sokkal ügyesebb trükköket is láthatnánk.

36 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://elakadasjelzo.blog.hu/api/trackback/id/tr79434137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sid 2008.04.20. 18:17:57

""Le foktokk szokni a cigErEttaroll... :-)""

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.04.20. 18:20:08

fikázásból jeles :) nem láttam még egy percet sem ebből a szörnyűségből, de ez az irás nagyon szórakoztató volt :)

Johnny336 2008.04.20. 18:43:41

Ha bűvészműsorként reklámoznák, hogy bejön a fickó, és mutat egy trükköt, az emberek meg ámulnak, hogy a picsába csinálta a fickó, akkor senki nem szidná őket. De valóban hülyének nézik a kedves közönséget... A cigis leszokás is: leszoktatlak a cigiről, ha ti is nagyon akarjátok. Ja kérem, ez így könnyű. Ha az emberben van akaraterő, akkor leszokik anélkül is! Kókler brigád. Sokkal élvezetesebb, látványosabb lenne, ha valaki azt mondaná: "a kezemet figyeld, mert csalok!". Aztán előadna vmi frappáns mutatványt.

Tromf · http://www.bmknet.hu 2008.04.20. 18:45:56

Öcsi, mielőtt blogot nyitsz és fikázni kezdesz, először tanulj meg írni! Kurva unalmas, hogy minden kis köcsög itt baromkodik a neten.

sanche · http://elakadasjelzo.blog.hu/ 2008.04.20. 18:49:05

Johny:
www.youtube.com/watch?v=UI147ZW3zlA
Igen, pl Ő mondta is és szerették is.

Rékuc, köszönöm, továbbra is fikázni fogok. És akkor is, ha az nem fog szórakoztatni :)

sanche · http://elakadasjelzo.blog.hu/ 2008.04.20. 18:51:00

Tromf: olvass mesekönyvet! :) Vagy csak itt tanulsz írni, hogy "kis köcsögként itt baromkodsz a neten"? Okés, nem baj, csak nyugodtan! ;)

marci 2008.04.20. 18:55:06

Ok, elhiszem...
De hogy lehet ilyen stílusban írni bármiről is???
Szóval fikázod a műsort (biztos megérdemli), de olyan stílussal, ami engem, mint olvasót aláz meg. Szerinted azt értem meg, h frankón, meg hogy jól mutatnak azok a "poénok", hogy ha a Lászlót... Na, ne! Tudod mit? úgy írom, hogy Te is értsd! Menj a francba, ne nézzd másban a szállkát amíg meg nem tanulsz írni!

KoWee · http://connectasia.eu 2008.04.20. 18:57:11

Háát igez én csak a feltámadós trükköt láttam, de az elég gáz volt. Ahol számomra elcsúszott a dolog az az hogy a végén mikor leszedték róla az EKG-t, a gép még csipogott tovább :)

speter 46 2008.04.20. 18:57:26

Az lófasz, hogy leesett a kanál a TV-ről!
Az anyosom, mikor meglátta Uri Gellert az NDK-ból leesett a III. emeleti erkélyről!
Azóta viszont nem cigarettázik!

Valentino 2008.04.20. 18:57:56

Tromf öcsi mielőtt fikázni kezdessz egy teljesen jogos kritikát, nézz magadba és döntsd el, hogy jogos e vagy nem. Ha erre azt mondod hogy nem jogos, akkor kb te vagy Urigeller utódja... legalábbis hülyeségben biztos. Valóban kurva unalmas, hogy mindenki itt baromkodik a neten, csak azt nem értem, hogy akkor te mit keresel itt... Akkor te se baromkodj itt. Én szeretek itt baromkodni, ne rontsd el az én jó baromkodásomat azzal, hogy idejössz de is baromkodni. Köszi

Amugy teljesen eggyetértek a cikkel, szánalmasak a zemberek, hogy ezt tényleg elhiszik...

Teddy Bagwell (törölt) 2008.04.20. 18:59:36

Ez index címlapon, elég lol, ennél csak színvonalasabb postokat olvastam Uri Geller témában.

Maki verem 2008.04.20. 19:01:00

Ezt ugye mindenki ismeri?? kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=79047

Én ezen a ponton akadtam ki a legjobban, hogy még csak nem is palástolják h átvernek.

movhu 2008.04.20. 19:04:25

Ismeri??? Meg is írtam :)

mover.blog.hu/2008/04/20/kivalasztott_hulyesegek

Az "Kurva unalmas, hogy minden kis köcsög itt baromkodik a neten" stílushoz pedig annyit, hogy itt a net nagy világában, akinek nem tetszik, hogy ki mit ír, az írja meg az ellenkezőjét, írja le a saját írásában azt, hogy ez mekkora LOL post, és tegye fel a netre. Miért nem ezt teszik azok, akiknek nem tetszik ki és mit ír? Mondom ezt annak ellenére, hogy érzem, van itt még mit csiszolni a stíluson.

UriGeller 2008.04.20. 19:13:17

A LEGJOBB !!!

Kiválasztott über alles!

Ti csak nyomorult kis irígy majmok vagytok, hitetlen sértődött buta kisemberek!

Uri egy varázsló, de mindegyik mentalista nagyon jó!

Nyaljátok tovább az ertéel meg a hetitetves majmainak seggét .

Mila 2008.04.20. 19:16:20

A legnagyobb ostobaság olyan dolgot kritizálni,amiről fogalmatok sincs...

movhu 2008.04.20. 19:18:13

Ebben a kéz hozzászólásban hemzsegnek az érvek :D

Tóth Dániel 2008.04.20. 19:19:18

Most akkor ki kapott gellert?

W Joe 2008.04.20. 19:26:09

A köztársasági elnökös "poén" szerintem is izléstelen és nem ide illő volt. A műsor ennek ellenére tényleg nagyon kínos volt.

- Milyen nyelven beszéltél a madárhoz
- Óegyiptomiul, mert a sólymoknak a DNS-ében rögzültek az óegyiptomi nyelv rezgései

Meg a nagymama véres fényképei a dobozban (amik képeslapok voltak). Szerintem a nagyi sorozatgyilkos lehetett, azért voltak véres fényképek a dobozában.

Molnár Gergelyen pedig meglepődtem, ő sokkal jobb trükköket is tud (kanalakkal is). Miért olyat adott elő, amin egy általános iskolás is rögtön átlát?

Joaquin 2008.04.20. 19:28:02

Movhu, azt tették, csak kommentben.

Gery Greyhound · http://www.bestofgyurcsany.hu/news.php 2008.04.20. 19:30:12

Engem a hideg ráz Uri Gellertől, főleg az ilyen "Tédd á kézéd á kepernyóre" szörnyűségtől, az ostoba "sztár"vendégektől pedig mégjobban.

Mégis azt mondom, hogy a Kiválasztott az utóbbi évek legeredetibb és legszínvonalasabb műsora a magyar kereskedelmitévés felhozatalból.

gitáros 2008.04.20. 19:37:30

Eredetiség? Színvonal?
Amikor ismert, profi bűvészek adásról adásra kvázi "színészként" játszanak el egy forgatókönyvet? Ez nem saját maguk lejáratása?

És még annyi fáradságot sem vesznek a műsor "alkotói", hogy az egyes országokban ne ugyanazok a trükkök szerepeljene?

Mintha a Megasztárban minden országban a helyi sztárok plébekkelnék el ugyanazokat a nótákat...

VJack 2008.04.20. 19:41:44

Ebben az esetben tök mindegy, milyen az írás, a műsor valami szörnyű. Most láttam először (félig-meddig), de a kockásfülű nyúlban több a feszültség, mint ebben. Mentalisták. Huh. Gondolom ez a "mentálhigiénés osztályra szorulók" TV2 által bevezetett rövidítése. Semmi baj a bűvészekkel, meg a trükkel, de ezek az ostoba "mentál" körítések nézhetetlenné teszik a műsort. Arról nem beszélve, hogy olyan vacak a dramaturgia, hogy bármelyik pillanatban "feszült" nyugodtan kimegyek a hűtőhöz. Még ezt Magdi anyusnál nem merném megtenni.. :)

Borsii · http://szentkoronaradio.com 2008.04.20. 19:45:32

Mikor a tvben volt a kanálos dolog ,h leesik a tetejéről nem vettétek észre ,h damilon rángatják az egészet?? lehetett látni a damilt:)

states 2008.04.20. 19:58:18

Uri Geller Farkas Helgát is megtalálta a Napkelte studiójában anno, él és virul, nyugtatta a szülőket, akkor, amikor szegény lány már régen a föld alatt volt. Csak hát a "nép" memóriája rövid, ez a választásokon is látszik...

Ubiquitin 2008.04.20. 20:00:50

Pedig urigeller igen is tud valamit!
Mikor elsütötte a cigileszoktatos trükkjét rám hatott! 8 év után rá kellett gyújtanom, mert ekkora baromságot még nem láttam!
Sikerült visszaszoktatnia!!!!

PPicur 2008.04.20. 20:05:38

Erdekes olvasni blogokat a neten. :-)
Tisztán látható, hogy nem vagyunk képesek semmit normálisan értékelni. Ha nem tetszik, akkor szapuljuk, ha tetszik, akkor magasztaljuk.
Nem kívánom minősíteni sem a műsort, sem ezt a blogot. (És ígérem nem is írok többet ide :-) )
Egy dolog biztos: az, hogy hogyan gondolkozol magadról, hogyan látod magad, miben hiszel az határozza meg az életedet, azt, hogy mire leszel képes, mit fogsz elérni. Uralkodó gondolatok = beteljesedő történések. Uri Gellert (bűvész/nem bűvész, stb.) azért tisztelem, mert a pozitív gondolatokat, a pozitív hozzáállást képviseli.
Uff! Én beszéltem :-))

Clive 2008.04.20. 20:42:52

Ez a bejegyzés többnyire felesleges.

orkpower 2008.04.20. 20:45:20

Eredeti?! ROFL Konkrétan ugyanezeket a bűvésztrükköket csinálták meg a magyar előtt minimum 3 országban, még talán a díszlet is ugyanez volt. A youtube-on meg lehet nézni őket.

gabest1 2008.04.20. 20:45:26

Mit szólnátok egy vallási párhuzamhoz. A templomban miért nem höbörög senki hogy az is népbutítás?

Johnny336 2008.04.20. 20:47:33

Nekem az tetszik, hogy nulla helyesírással szidják egymást a népek, hogy "tanulj meg írni, kisköcsög!" :)

viktor134 2008.04.20. 21:14:41

gondoljatok egy számra.

én meg arra gondoltam, amivel kiadja hogy 48. :)

Viktor

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.04.20. 21:20:22

komám! a TV2-t nem érdekli hogy mi a műsorról a véleményed. megnézted és nekik ez a lényeg! köszönik szépen.

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.04.20. 21:21:06

a műsor reklámja alapból kibaszott szánalmas. egy percet sem néztem magából a műsorból.

gézabá 2008.04.20. 21:30:38

undorító féreg ez a kibaszott zsidó uri geller... Menjen vissza izraelbe jaffát termelni

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.04.20. 21:35:14

Pocsék poszt, összeszedetlen, zavaros, se nem vicces, se nem komoly, vértelen és gyenge. Olyan lett, mint maga a fikázott műsor, azzal az apró különbséggel, hogy ők gennyesre keresik magukat azza a szarral, ez viszont ingyenszar.

Indexék vajon már autómatákkal dolgoznak? Megadják a keresőszavakat, végigeresztik a bloghun és ami illik az aznapi profilba, azt kiszórják a címlapra olvasás nélkül?

matyematix 2008.04.20. 21:40:03

Basszus Viktor! Én a 17-re gondoltam, és hozzáadva a 31-et TÉNYLEG 48-at kapunk! Te vagy A Kiválasztott! A műsor fődiját Uri mondja meg hol találod:
"Kehdves Viktohr! Tedjet a keszedet a konnektohhrba!" :)
süti beállítások módosítása